Nyhed: abcMIX

Vi har fået nyt produkt ind i produktporteføljen.

AbcMIX er løse bogstaver med lys i, det kan kombineres som var det ’Scrable’ og har hele 7 forskellige størrelser, og som kigger man på billedet kan stå på fod. Produktet er også egnet til udendørs brug og kan monteres til væggen eller nedhængt fra loftet. Vi er glade for at have fået abcMIX ind i vores produktportefølje, da det er et meget unikt og kreativt produkt der passer godt ind i det vi gerne vil tilbyde vores kunder. AbcMIX kommer i bogstaver som det mest hyppige, men det er også muligt at få en firkant, en cirkel eller en kaffekop alt efter ens eget ønske.

AbcMIX der ved brug af LED-lys giver den effekt, at det bliver maksimalt synligt selv i lyse rum. Bogstaverne er sammensat med stærke magneter og gør, at man nemt kan sammensætte bogstaverne på alverdens mulige måder. Det er også med til at gøre det utroligt nemt at opsætte, da det eneste det kræver er, at sætte magnet mod magnet.

Produktet er perfekt til supermarkeder, retailbranchen, messer, konferencer o.l., da det er hurtigt at opsætte og skaber denne her opmærksomhed med sit skarpe LED-lys. Ideelt at bruge i situationer, hvor man skal præsentere nye produkter eller specielle varegrupper, og er attraktiv i både pris og leveringstid.