Søgning

Øvrige løsninger

Ikke alle skilteløsninger kan monteres på en væg – og heldigvis for det. Vi elsker nemlig at udfordre elementerne, formen og designet, så dit budskab stadig træder tydeligt frem.

Øvrige løsninger kan være alt fra dekoration og indpakning af biler til udsmykning, digitale storformater, prototyper og andre specialopgaver.

Uanset hvilken løsning du drømmer om – så er vores dedikerede mål, at matche vores kompetencer, knowhow og ideer med dine ønsker.

Bilreklame i folie monteret på varevogn
Lysskilt i hollywood stil over bar i nordisk film

En specialopgave kan være et ønske om at frembringe enten et helt unikt udtryk via materialer eller design – det kan også være en særlig funktion eller et produkt som skal passe til en helt bestemt stemning eller begivenhed som fx et event eller en konference.

Du kan få masser af inspiration her.

Bilreklame

Dekoration og foliering af biler er en særdeles omkostningseffektiv måde at reklamere på. Det er branding på hjul og det skaber en effektfuld og god synlighed uanset om bilen er på vejen eller holder stille.

Der er mange muligheder for at få dekoreret sin bil og løsninger der passer til alle budgetter.

Vi rådgiver gerne om materialer og farver og laver både unikke designs og biler der skal tilpasses en overordnet brandmanual, så din bil matcher resten af den visuelle identitet.

Vi laver alt fra en hel folieindpakning til påsætning af folie eller magnetskilte.

Specialopgaver

Indvendige skilte-løsninger

Vi elsker specialopgaver! Så kan vi nemlig få lov at spille med de faglige muskler og bruge al den kreativitet og viden, som vores medarbejdere rummer. Det er en bred kategori der kan rumme alt fra bordskilte, awards, papfigurer til uv print på særlige materialer.

Udførelsen af specialopgaver hænger ofte sammen med vores stærke kompetencer indenfor innovation og prototyper, som du kan læse om under Services & processer.

 

Ring eller
skriv til os

Interesseret?

Ring

eller skriv til os