Søgning
Vi tilbyder grafisk arbejde og stærke grafiske løsninger

Grafiske løsninger

Grafisk arbejde og profesionelle grafiske løsninger er en stor del af vores proces. Vores grafiske afdeling har stor erfaring inden for design af skilte og kan hjælpe uanset om du har behov for at få designet hele skiltet, om det skal ligge i tråd med en designmanual – eller hvis du selv de store ideer, og blot mangler hjælp til enkelte dele.

Et af de første trin i processen med en ny skilteløsning, er at visualisere hvordan det færdige resultat bliver, og her er vores kreative team en stærk ressource – fra enkelte skilte og til hele detail- og designkoncepter.

Du kan se nogle af vores cases her

Vi tilbyder grafisk arbejde og stærke grafiske løsninger og har et helt team dedikeret til det
Vi tilbyder grafisk arbejde og stærke grafiske løsninger og har et helt team dedikeret til det
grafiske-loesninger-ikon

I et samspil mellem dig, projektlederen og den grafiske afdeling, udarbejdes et moodboard eller et oplæg, hvor forskellige ideer vurderes og det endelige resultat fastlægges. På den måde bliver forskellige variationer og muligheder overvejet, inden den bedste løsning vælges.

Udover at vi har stor erfaring inden for design af utallige skilteløsninger, så har vi også stor erfaring I at arbejde efter specifikke brand- og designmanualer. Det betyder at den løsning vi laver for jer, passer præcis ind i jeres eksisterende koncept.

I forbindelse med dokumentation, kan vores grafikere også udforme en teknisk tegning, hvor du kan se alle detaljer om skiltet og opbygning / montage, så du kan blive klogere på slutresultatet.

Du kan læse mere om processen her.

Ring eller
skriv til os

Interesseret?

Ring

eller skriv til os