Søgning

Vi har styr på det

Det er vores fornemmeste opgave, at føre din opgave trygt igennem processen og levere den service du forventer. Uanset om du har brug for detaljeret projektstyring, sparring og ideudvikling – eller om du bare har brug for at få produceret og monteret et skilt hurtigt, så kan vi levere løsningen.

Hos os tror vi på, at gode relationer, forberedelse og stærk faglighed er afgørende parametre, for at komme godt og sikkert i mål med en opgave – uanset format og størrelse.

Vi kan hjælpe dig med at opdele og administrere projektet, så det bliver mere overskueligt. Det kan fx være implementering af et koncept til en række butikker over en kort eller lang periode. Med andre ord, vi sørger for at du har ro til at koncentrere dig om det du er bedst til.

Du har mulighed for at få din egen projektleder, som er ansvarlig for dine opgaver. I aftaler løbende, hvad du lige præcis har brug for hjælp til – om det er det hele pakken eller en del af pakken.

En proces er langt fra altid lineær – men vores illustration af et forløb herover kan give et overordnet billede af hvordan en opgave kommer igennem vores hus fra start til slut.

Er der dele af processen som du selv ønsker at varetage, så er dette absolut også en mulighed. Vores services kan vælges til og fra så det passer til dit unikke behov.   

Projektstyring

Vi sørger for at få din opgave både godt fra start og sikkert i mål. At sikre at deadlines, budgetter og logistik bliver overholdt og at du samtidig er mere end tilfreds med den færdige løsning.

Vi håndterer mange opgaver i forskellige størrelser og omfang. Uanset om du har behov for at få løst en enkelt opgave, eller om du har ansvaret for et kædekoncept, der kontinuerligt skal have opdateret og vedligeholdt in store og skiltning.

De mindre opgaver kan som regel løses direkte i samarbejde med en af vores dygtige kolleger i vores salgsafdelingen, mens andre opgaver kræver mere projektstyring undervejs.

Større projekter og omfattende opgaver bliver tildelt en fast projektleder, som holder styr på alle dele af opgaven med et stærkt fagligt hold bag sig. Projektlederen har ansvaret for at have det fulde overblik over projektet og koordinere alle involverede parter. Dette inkluderer at holde styr på tidsplaner, kommunikation, ressourcer og budgetter for at sikre, at projektet forløber smidigt og effektivt.

Projektstyring kan tildeles på den samlede proces – altså fra sparring og idé til det færdige resultat – men vi kan også hjælpe med enkelte dele af opgaven – fx planlægning af ruter for montage, styring af tidsplaner eller et samlet overblik over flere projekter eller delopgaver – det kunne være fra andre leverandører eller samarbejdspartnere.

Grafisk arbejde

Vi har grafiske ressourcer og faglighed, der dækker alt layout og opsætning af et enkelt skilt og til komplette visuelle oplæg eller designkoncepter.

Vi har et hold af dygtige grafikere klar til at hjælpe med at definition af farver, skrifttyper, størrelser, læseafstand, kontrast og indhold… alt sammen for at præsentere og illustrere ideer og tanker og derefter omsætte det til virkelighed.

Mange virksomheder har deres egen brandmanual med retningslinjer for korrekt brug af logo, farver og skrifttyper. En brandmanual kan være et stærkt værktøj til at understøtte virksomhedens branding – og vi har stor erfaring i at arbejde med og udvikle materialer efter disse.

Du kan læse mere om alle vores grafiske løsninger og kompetencer her.

Innovation / Udvikling

Behovet for synlighed og skiltning er dynamisk – det påvirkes af bl.a. trends, produkter og mange andre faktorer. Når vi tør kalde os innovative, er det fordi vi hele tiden er på forkant ifht udviklingen i branchen.

Vi har en spændende kundeportefølje og mange års erfaring – det holder os skarpe – og så deltager vi løbende på messer i hele Europa, for at holde os orienterede om både design, produkter og teknologi.

Det kan være svært at forestille sig et bestemt element, det ved vi. Derfor tilbyder vi mulighed for at få udviklet en prototype. Fordi vi har egenproduktion behøver du ikke at vente længe for at se et ønsket produkt.
Når vi udvikler nye tiltag arbejder vi på tværs af faggrupper og afdelinger, sådan skaber vi de bedste resultater.

Myndighedsgodkendelse

Når du skal etablere et nyt facadeskilt eller en pylon, så skal der altid foreligge en myndighedsgodkendelse – altså en tilladelse fra kommunen, der tilgodeser den aktuelle lokalplan – også selvom skiltet opsættes på privat grund.

En myndighedsgodkendelse sikrer at de nødvendige sikkerhedsstandarder, bygningsregulativer og planlægningsbestemmelser er overholdt. Det kan omfatte krav til højde, placering, strukturel integreret og æstetik eller med andre ord: Udformning, placering og montage.

Når man søger en myndighedsgodkendelse til skiltning, skal der vedhæftes et oplæg samt beskrivelse af skiltningen, som dokumentation for ens projekt. Der vil ofte være specifikke regler for lige netop dit område, der skal følges. Det kan være fx hensyn til trafik, infrastruktur og andre faktorer der spiller ind.

Vi ved at det kan være en opfattende proces og at man skal vide lidt om det hele også om detaljer, som måske ligger lidt uden for ens fagområde.

Vi har hjulpet mange virksomheder med at få godkendelse til opsætning af deres skiltning. Vi ønsker at give dig den bedst mulige løsning og oplevelse og vi hjælper også gerne dig med denne del af processen.

Montage

Hos Amstrup er en stor del af vores arbejde montage af forskellige visuelle løsninger og skilte. Variationen af opgaver, materialer, lokationer og kunder spænder vidt – og det har givet os masser af erfaring og knowhow.

Fleksibilitet og professionalisme er nøgleord for os og en holdning vi møder din opgave med. Vi har et set up med dygtige montørteams, som har kompetencer til at løse alle de udfordringer, som de bliver mødt med på vejen. Derfor sørger vi altid for, at vores montører er eksperter indenfor deres felt, så alle opgaver bliver løst af bedste team på den konkrete udfordring.

Vores montører er i stand til at vejlede dig og sørge for at opgaven bliver afsluttet til din fulde tilfredshed.

Vi samarbejder også med flere forskellige freelancemonterer og kolleger i hele Skandinavien. Dem gør vi brug af, hvis logistikken kræver det, eller fx ved flere montager i et koncept, der skal skiftes samtidigt. Vi vælger altid samarbejdspartnere, der tilgår opgaverne med samme professionalisme, som vore egne medarbejdere.

Uanset om lokationen er Brørup, Ballerup eller Bornholm, så løser vi alle slags montager i hele Danmark og det øvrige Skandinavien.

Der er sjældent en opgave, som er for langt væk fra os, da vi ligger placeret i hjertet af Danmark i Fredericia, lige ud til motorvejen og derfor nemt kan komme alle steder hen. Så uanset om lokationen er placeret i Skagen eller på Bornholm, så løser vi alle slags montager og udførsler.

Læs mere om montage

Vedligeholdelse

Vi tror på, at skilte i høj kvalitet er bedre for alle parter end skilte der har brug for udskiftning hver andet år. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at sørge for, at de løsninger vi leverer har en lang levetid – det er med til at understøtte et mere bæredygtigt fokus. Skilte kan ikke holde evigt, men levetiden kan forlænges markant, hvis man vedligeholder materialer og montage ordentligt undervejs.

Præcis som dine vinduer bør vaskes, bør dine skilte også renses og plejes – særligt når det drejer sig om skilte med lys. Det danske vejr kan være hårdt ved udendørs skilte. Ved at holde dem fri for alger og snavs, sikrer du ikke blot dine skiltes levetid, men også at fx lys og fremtoning bliver ved med at se flot ud. Et flot udført skilt taber en del af sin effekt, hvis det ikke fremstår rent og velholdt.

Vi kommer ud og vedligeholder dine skilte uanset om det kræver rens, små reparationer eller udskiftning af store dele af skiltningen. Vi tjekker også gerne lyskilder, flag og skiltningens generelle udtryk.

For virksomheder som har lokationer fordelt i hele Danmark, kan det give mening at få en vedligeholdelsesaftale. Den sammensætter vi i forhold til dine individuelle behov. Så slipper du selv for besværet og den ekstra tid der kan være forbundet med den opgave.

Statiske beregninger

Vores stærke faglighed er din garanti – det gælder også når det kommer til sikkerhed og holdbarhed af de løsninger vi laver – og her kommer statiske beregninger ind i billedet.

En opsætning af et større element – fx en pylon – vil ofte kræve det man definerer som statiske beregninger. Statiske beregninger er simpelthen en analyse af hvilke kræfter der kan påvirke en struktur og et fundament – herunder fx. vindbelastninger, jordtryk og andre eksterne påvirkninger.

Beregningerne giver et grundlag for udvikling af design, dimensioner og materiale af både skilt og fundament og er helt afgørende for både at undgå fejl og skader – men i lige så høj grad omgivelsernes sikkerhed.

Butiksregistrering og opmåling

Opmåling og registrering af butikker og lokaler er en vigtig faktor i forbindelse med skiltning eller indretning, når det kommer til kædekoncepter.

Langt de fleste butikker er forskellige og det kan kræve forskellige løsninger til den samme type skiltning. Vi tilbyder opmåling af butikker og lokaler, for at sikre at alle skilteløsninger passer perfekt, hvor de end skal bruges.

I forlængelse af butikkens opmåling, sørger vi også altid for butiksregistrering. Det betyder at vi registrerer hvordan lokationen ser ud, og hvilke skilte der er brugt lige netop der. Denne registrering er et vigtigt element og kan være afgørende, fx ved behov for reparationer, delvis udskiftning af elementer eller en hel opdatering af koncept eller visuelt udtryk. Hvis en virksomhed har butikker fordelt over hele landet eller i Skandinavien, er det vigtigt at man kan danne sig et overblik over behov og specifikationer, uden at skulle bruge ressourcer på et besøg på den fysiske lokation.

Det betyder at vi har et overblik, der gør at vi hurtigt kan identificere hvilket skilte der har brug for udskiftning, og dermed hurtigt få produceret og monteret det der skal være i stedet. En virksomhed med misholdte eller ødelagte skilte, kan skade butikkens samlede image. Det er blot en af grundene til at butiksregistrering er afgørende for at få skiltningen løbende vedligeholdt og opdateret.

Ring eller
skriv til os

Interesseret?

Ring

eller skriv til os