vedligeholdelsesaftaler

Hos Amstrup Skilte tror vi på, at skilte i høj kvalitet er bedre for alle parter, end skilte der har brug for udskiftning hver andet år. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at sørge for, at vores skilte har en lang levetid, og derfor ikke har brug for udskiftning.

Bliv kontaktet

Skilte kan dog ikke holde evigt, men levetiden kan forlænges markant, hvis disse bliver vedligeholdt ordentligt. Præcis som når vinduer vaskes, bør dine skilte også vaskes – særligt hvis det drejer sig om skilte med lys. Det danske vejr kan xvære hård ved udendørs skilte, og der kan hurtigt danne sig alger på skiltets overflader. Ved at holde skiltene fri for alger og lignende sikrer du ikke blot dine skiltes levetid, men også at lyset bliver ved med at se flot ud, og du undgår grimme mørke pletter, som laver skygger på lyset.

Hvis vedligeholdelsen er for besværlig, eller tiden ikke er til det, tilbyder vi at klare den for dig. Som en ekstra service kan en vedligeholdelsesaftale købes, som indebærer, at vi kommer ud og vedligeholder dine skilte, hvad end det drejer som om små reparationer eller udskiftning af store dele af skiltet. Hertil tjekker vi også gerne lyskilder, flag, og skiltningens generelle udtryk.

En vedligeholdelsesaftale der forlænger levetiden på dine skilte, er ikke kun godt for din pengepung, men også for miljøet, da der ikke skal produceres spritnye skilte.

Så hvis du har brug for vedligeholdelse eller reparation af dine skilte, kan Amstrup Skilte være din partner.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til projektstyring.

Se mere om lyskasser, digital skiltning og udhængsskilte.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger