væghængt skærm

Et digitalt væghængt skilt er et skilt, hvori der er inkorporeret en skærm, der er designet til at blive monteret på vægge.

Bliv kontaktet

Væghængte digitale skilte leveres som et brugervenligt system, hvor kunden får fuld kontrol over hvilke budskaber der bliver vist på skærmen på det pågældende tidspunkt. Et digitalt skilt er yderst bekvemt. Når først skiltet er monteret, kræver det nemlig ikke yderligere opsætning.

Fordelen ved digital skiltning er muligheden for hurtigt og nemt at ændre motivet på skærmen, og det er derfor en yderst attraktiv løsning, for virksomheder der gerne vil dele flere budskaber ad gangen. Man får nemlig mulighed for at køre en rotation af budskaber, uden at være tvunget til at skifte et fysisk skilt.

Denne slags skilte tilbyder en meget elegant skilteløsning til virksomheder der ønsker at dele mange budskaber uden at gå på kompromis med skiltets udtryk.

Væghængte digitale skilte ses brugt mere og mere i mange forskellige sammenhænge, hvor priser eller tilbud ofte skifter, som i eksempelvis dagligvareforretninger.

Skiltet kan naturligvis produceres i forskellige materialer, former og farver, og tilpasse altid kundens behov. Skiltene produceres med holdbarhed og kvalitet i tankerne med professionel vejledning fra os.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om transportable skærme, matrixrammer og lyskasser.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger