Kontor udsmykning

Udsmykning på vægge og glas i kontormiljøer, butikker og boliger bruges dekorativt til at skabe et mere levende miljø i bygningen.

Bliv kontaktet

Udsmykningen kan udformes på mange forskellige måder, og i mange forskellige materialer.

Dette kan i kontormiljøer være i form af foliering på glasvægge og opsætning af plakater mm., der bidrager til den indendørs udsmykning. Det kan ligeledes være foliering eller skilte der hjælper ansatte og besøgende med at vise vej gennem gangarealer.

I butikker kommer udsmykningen oftest til udtryk gennem print på vægge og skilte hængende på vægge eller fra loftet, der samtidig tjener et funktionelt formål. Indretning af en butik er typisk underlagt strenge krav og rammer i forhold til butikkens brand guidelines, særligt når butikken er en del af en større kæde.

Udsmykningen af vægge og glas ses i private boliger og erhvervsboliger brugt til dekoration, information og way showing f.eks. husnumre, dørskilte og oversigtskort i et større boligkompleks. 

Hos Amstrup Skilte har vi stor erfaring med at udstyre virksomheder og institutioner med udsmykning der både tjener dekorative og funktionelle formål. Vi kan hjælpe med udformningen af dekorationerne, hvad end der er brug for et par enkelte skilte, eller en fuld udrulning på et større område.

Løsningen tilpasses den enkelte virksomheds visuelle udtryk, og vi giver selvfølgelig professionel vejledning i valget om type, form og farve.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til montage.

Se mere om vinduesfoliering, lyskasser og flag.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger