udhængsskiltE

Et udhængsskilt er et mindre skilt, der monteres i forbindelse med virksomheders facadeskiltning. Skiltet monteres vinkelret på virksomheders facader og skaber større synlighed når man kigger fra siden af facaden.

Det er en elegant og yderst funktionel løsning til virksomheder der ønsker større synlighed i gadebilledet, og denne form for skiltning ses derfor ofte brugt af butikker i gågader og andre urbane placeringer.

Bliv kontaktet

Udhængsskilte kan monteres i alle typer underlag f.eks. mur, beton og stål, og beslagene tilpasses underlaget, så der sikres en stabil montage.

Der findes uendeligt mange måder, hvorpå et udhængsskilt kan udformes og det er kun fantasien der sætter grænserne, og som et add-on kan de også leveres med lys, hvor der findes 3 løsninger: lys ud gennem et logo eller tekst, lys i hele skiltet, eller lys ud gennem siderne.

Vi har lavet mange udhængsskilte i række forskellige designs, og kan helt sikkert også finde et der passer til din virksomheds ønsker og behov.

Udformningen af skiltet sker naturligvis i tæt samarbejde med kunden og tilpasses til den enkelte virksomhed. Vi tilbyder både design, produktion og montage, hvor fokus er på kvalitet, holdbarhed og lav vedligeholdelse.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til myndighedsgodkendelse.

Se mere om facadeskilte, digital pylonstander og 3D-print.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger