transportable skærme

Transportable skærme er store LED-skærme som ikke monteres permanent på en væg eller stativ, men derimod kan flyttes efter ønske.

Den transportable skærm monteres på en trailer og tilbyder derfor en meget mobil skilteløsning til personen eller virksomheden, der ønsker at bidrage til deres digitale markedsføring, med et unikt element der trækker mange blikke.

Bliv kontaktet

Fleksibiliteten i denne løsning er enorm, da man både har muligheden for at skifte placeringen af traileren efter ønske, men også hurtigt kan udskifte de budskaber der vises på skærmen.

Transportable skærme kan både afspille billede, video og lyd, og har et skarpt billede i høj kvalitet med klare farver og stor kontrast, og kan derfor ses på lang afstand.

Skærmene er designet og produceret med holdbarhed i tankerne, og er beregnet til udendørs brug, hvorfor de er optimale at have stående ud til en trafikeret vej eller torv, hvor der kommer mange mennesker forbi.

Transportable skærme bruges ofte til events og specielle anledninger, hvor der er behov for ekstra opmærksomhed ved deling af tilbud, informationer eller lignende.

Transportable skærme leveres altid lige efter kundens ønske i størrelse, og altid med professionel vejledning fra os om hvordan produktet anvendes.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til projektstyring.

Se mere om lyskasser, væghængte skærme og matrixrammer.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger