Samarbejde indgået med stort cykeltalent

Gennem de seneste år har vi hos Amstrup Skilte engageret os i sponsorater af lokale initiativer og unge sportstalenter der jagter deres mål.

Det er altid spændende at følge med i den udvikling der sker i dansk elitesport, og vi nyder at være en del af den gennem vores sponsorater.

Vores nyeste samarbejde er med den unge danske cykelrytter Ellen Klinge.

Ellen Klinge er 21 år gammel og har været aktiv cykelrytter i 4,5 år. I forhold til mange af sine konkurrenter startede hun på cyklen i en sen alder, men har allerede vist sit store talent, der har skaffet hende en plads på landsholdet i både bane- og landevejscykling.

Det var egentlig ikke meningen at Ellen skulle være cykelrytter, og hendes to brødres store interesse i sporten påvirkede hende da heller ikke som lille, før hun en dag fik lov at prøve en af deres cykler. Det blev en afgørende cykeltur for Ellen, der blev fuldstændig grebet, og ikke har kigget sig tilbage lige siden.   

Til dagligt kører Ellen for Team Bache-JS.dk i Århus og deltager også i Danmarks Cykle Unions (DCU) arbejde med elitecykling.

Ambitionerne med sin sport er ikke små, og det er da også både EM og OL i banecykling der er i kikkerten, når Ellen skal beskrive sine allerstørste mål.

”Min allerstørste drøm er at køre OL på banen.
Specielt OL i parløb, da det efter min mening er den fedeste disciplin af alle.”

I første omgang gælder det dog U23 EM i banecykling der afholdes i Portugal til sommer. Her håber Ellen på en udtagelse til landsholdet, og forventer da også at kunne levere en flot præstation. Om det siger hun selv:

”Mit nærmeste mål er U23 EM til sommer, som bliver kørt i Portugal fra 14-19 juli. Det ser jeg som et mål
der er inden for rækkevidde og jeg håber på at blive udtaget. Jeg er overbevist om, at jeg kan lave et godt resultat.”

Vi glæder os til at følge med i Ellens udvikling, og sender ikke andet end medvind hendes vej.