Recycling med Cover Styl’

Designfolie – Cover Styl’ – er en nem, kreativ, holdbar og økonomisk løsning, hvis du drømmer at give indendørs møbler og overflader nyt liv.

Cover Styl’ er en lækker kvalitetsfolie til beklædning af alle former for indendørs interiør f.eks. skabe, skuffer, hylder, borde og døre. Folien kan bruges på stort set alle overflader, og det er nemt at rengøre overflader, som er beklædt med Cover Styl’.

Udover et flot og kreativt resultat, er designfolie velegnet til at sætte fokus på recycling. Gammelt og nedslidt interiør kan genbruges og får nyt liv.

Folien, som anvendes er meget stærk og kan strækkes op til 200%. Det gør materialet fleksibelt at arbejde med og sikrer et flot resultat. Folien er særligt velegnet til renovering og fornyelse af nedslidte og gamle overflader i kontormiljø, butikker og udstillinger – men også i dit private hjem.

Der findes i et hav af spændende farver, mønstre og nuancer indenfor designfolier. Du kan få folie, der ligner marmor, træ, læder, sten, stof, metal så meget, at det er svært at se forskel. Der findes også folie med glitter og smukke mønstre.

Ring eller skriv til os for at høre mere om designfolie og mulighederne med det unikke materiale.