Pyloner

En pylon er et højt reklameskilt der typisk bruges ved indkørsler til virksomheder, eller som henvisning på større arealer. Pyloner er både dekorative og informative.

Bliv kontaktet

En pylon kan udformes på forskellige måder og i forskellige størrelser. De mest almindelige størrelser har en bredde på mellem 900 og 1300 mm og en højde på 2 – 3 – 4 – 5 meter, ja helt op til 12 og 16 meter.

Små pyloner på op til 3 meter laves på et aluminiumsstel og støbes ned med tørbeton. Pyloner over 3 meter, boltes fast på et jordanker eller en støbekurv, for at sikre en stabil montage der kan klare al slags vejr. De helt store pyloner laves på galvaniseret jern, og både som en dobbelt- eller 3-sidet stander – til disse kræves der statiske beregninger, da der er store kræfter på spil.

I nogle tilfælde er der brug for at kunne skifte budskaber på pylonen, og vi tilbyder derfor også muligheden for at få påmonteret klaprammer, eller en digital skærm, der giver kunden mulighed for at ændre budskabet efter ønske.

Pylonen er ofte det første besøgende støder på, når de ankommer til virksomheden, og der er derfor afgørende for førstehåndsindtrykket, at den udstråler kvalitet.

Her kan vi hjælpe din virksomhed med at designe, producere og montere en pylon, der sikrer, at din virksomhed bliver fundet af dine kunder, og at den bliver forbundet med høj kvalitet.

Vi tilbyder altid vores ekspertise i tæt samarbejde med vores kunder, og tilpasser altid skiltningen til virksomhedens ønsker og behov.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til myndighedsgodkendelse.

Se mere om henvisningsskilte, digitale pylonstandere og bannerbow.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger