Prototyper

Vores inhouse produktion giver os mange fordele i forhold til fleksibilitet og service over for vores kunder.

En af disse fordele er, at vi hurtigt og nemt kan lave en prototype på et produkt, til kunder der har brug for visualisering af det endelige produkt. Det kan være svært at visualisere sig hvordan noget kommer til at se ud i virkeligheden på baggrund af et billede, og her er en prototype yderst nyttig. Det kan både være i forhold til hvilke materialer der skal bruge til produktet, eller om farven matcher præcis det man ønsker.

Bliv kontaktet

Det er både nemmere, hurtigere og billigere, at lave en prototype, og blive enige om det endelige resultat, end at producere et helt skilt, der ikke er præcist som kunden ønsker, og derfor skal laves om.

En prototype kan dog også være utrolig nyttig i situationer, hvor et skilt skal passe med præcision på nogle helt specifikke mål, og der derfor er behov for at teste et par forskellige løsninger, inden den endelige resultat udvælges.

I udarbejdelsen af disse prototyper arbejder vi altid i tæt samarbejde med vores kunder, for hurtigt at kunne afprøve nye metoder eller materialer, og dermed finde den bedst mulige løsning, inden produktionen igangsættes.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til hele processen.

Se mere om 3D-print, udvendig skiltning og kædekoncepter.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger