Amstrup Skilte arbejder hver eneste dag med mange forskellige projekter og opgaver. Derfor siger vi også, at Amstrup Skilte er ‘Meget mere end skilte’

Amstrup Skilte har eksisteret siden 2006 og har i dag 35 medarbejdere. Vores kontor og produktion ligger i Fredericia ud til motorvejen. Man kan også finde os i vores kommende showroom i Valby!
Vi tror på, at gode relationer, tætte samarbejdspartnere og engagerede medarbejdere er vejen frem. Vi støtter uddannelsessystemet, lokale aktiviteter, sport og kultur – fordi det handler om fællesskab, holdånd og kreativitet.

Facadeskilte og foliearbejde ligger i vores DNA, men i de senere år er nye specialister kommet til. Det betyder, at vi dækker opgaver fra den lille magnet til komplette butiksskilteløsninger. Vores dedikerede og kreative medarbejdere er med hele vejen fra idé til montage.

Vi modtog i 2018 vores fjerde Gazelle pris, hvilket viser, at vi har et stærkt og dygtigt team, som hver eneste dag yder en helt unik indsats! Det er vi stadig stolte og glade over!

Elever hos Amstrup Skilte
Vi har fra virksomhedens start haft elever, som betyder, at vi har udlært 10 skilteteknikerelever, en grafisk tekniker og en kontorelev. Det er vigtigt, at vi tager ansvar, så vi også i fremtiden kan få faglært arbejdskraft. På nuværende tidspunkt har vi yderligere 2 skiltetekniker elever, samt en mediegrafiker elev.

Samarbejde med 10. klasse
I 2018 har startede vi et samarbejde med 10. klasserne for at være med til at skabe opmærksomhed omkring de korte videregående uddannelser. I de senere år har vi også fået et samarbejde med FGU, som kommer på virksomhedsbesøg med deres elever. Vi står altid til rådighed, i forhold til at udvide kendskabet til håndværksfaget.

Samarbejde med Fredericia kommune
Siden 2014 har vi haft et samarbejde med Fredericia Kommune. Vi har to stillinger, som er dedikeret til borgere, som er i et afklaringsforløb. Det har været et spændende samarbejde, som i flere tilfælde er mundet ud i fastansættelser.

vi støtter... lokale aktiviteter, kultur og sport

Vejle Boldklub

Efter 8 års pause er vi igen sponsor af Vejle Boldklub – og denne gang som platinsponsor. Det betyder også at vi I efteråret kunne vi slå dørene op til vores helt egen Amstrup Lounge på Vejle Station. #EnDelAfHoldet

Fredericia Musical Teater

Vi har støttet Fredericia Musical Teater siden 2012 og her i 2023 blev vi ‘partner’ for en af Trekantområdets kulturelle perler. Fredericia Musical Teater leverer ekstraordinære musicaloplevelser.

KIF Kolding 

Siden 2022 har vi været sponsor af KIF Kolding. Vi ser meget frem til at følge klubben, og deres kamp imod endnu flere pokaler og guldmedaljer!

Fredericia Kunstforening

Det har været interessant at følge foreningen, som har formået at sprede budskabet om, at kunst er for alle aldre. Kunst skal ikke forstås med opleves.

Kolding Boldklub

Kolding Boldklub er en spændende klub at følge i Jyllandsserien. Vi er spændte på at se hvad fremtiden bringer for klubben.

FC Fredericia

Vi har støtten klubben siden 2007. Gennem klubbens netværk har vi fået en god indsigt i byen…

.

Fredericia Håndboldklub

I 2017 blev vi igen sponsor i FHK. En klub der har været i en rivende udvikling. Som en del af deres succes, har de netop får en ny hal med de nyeste faciliteter.

Peter Kildemand

Peter er en dygtig sportsmand med en fantastisk personlighed.
Vi har sponsoreret Peter og hans team siden 2015. Han har bl.a. vundet Hold VM-guld og sølv. 

Bastian Pedersen

Trods Bastians unge alder har han allerede en flot karriere bag sig. Han blev verdensmester i 85cc klassen i 2019, og jagter stadig flere sejre på motorcyklen.