Amstrup Skilte arbejder hver eneste dag med mange forskellige projekter og opgaver. Derfor siger vi også, at Amstrup Skilte er ‘Meget mere end skilte’

Amstrup Skilte har eksisteret siden 2006 og har i dag 24 medarbejdere. Vores kontor og produktion ligger i Fredericia ud til motorvejen. Vi tror på, at gode relationer, tætte samarbejdspartnere og engagerede medarbejdere er vejen frem. Vi støtter uddannelsessystemet, lokale aktiviteter, sport og kultur – fordi det handler om fællesskab, holdånd og kreativitet.

Facadeskilte og foliearbejde ligger i vores DNA, men i de senere år er nye specialister kommet til. Det betyder, at vi dækker opgaver fra den lille magnet til komplette butiksskilteløsninger. Vores dedikerede og kreative medarbejdere er med hele vejen fra idé til montage.

Vi er stolte og glade over, at vi har modtaget vores fjerde Gazelle pris i 2018, hvilket viser, at vi har et stærkt og dygtigt team, som hver eneste dag yder en helt unik indsats!

Elever hos Amstrup Skilte
Vi har fra virksomhedens start haft elever, som betyder, at vi har udlært 7 skilteteknikerelever og yderligere to er i et forløb. Det er vigtigt, at vi tager ansvar, så vi også i fremtiden kan få faglært arbejdskraft. I 2018 ansatte vi vores 9. elev som skiltetekniker.

Samarbejde med 10. klasse
I 2018 har vi startet et samarbejde med 10. klasserne for at være med til at skabe opmærksomhed omkring de korte videregående uddannelser.

Samarbejde med Fredericia kommune
Siden 2014 har vi haft et samarbejde med Fredericia Kommune. Vi har to stillinger, som er dedikeret til borgere, som er i et afklaringsforløb. Det har været et spændende samarbejde, som i flere tilfælde er mundet ud i fastansættelser.

vi støtter... lokale aktiviteter, kultur og sport

Sønderjyske Ishockey

Sønderjyske Ishockey klarer det fantastisk i Metal Ligaen, og kæmper med om det danske mesterskab, som de førhen har vundet flere gange.

Kolding Boldklub

Kolding Boldklub er en spændende klub at følge i Jyllandsserien. Vi er spændte på at se hvad fremtiden bringer for klubben.

Fredericia Kunstforening

Det har været interessant at følge foreningen, som har formået at sprede budskabet om, at kunst er for alle aldre. Kunst skal ikke forstås med opleves.

Bastian Pedersen

Trods Bastians unge alder har han allerede en flot karriere bag sig. Han blev verdensmester i 85cc klassen i 2019, og jagter stadig flere sejre på motorcyklen.

FC Fredericia

Vi har støtten klubben siden 2007. Gennem klubbens netværk har vi fået en god indsigt i byen…

.

Fredericia Håndboldklub

I 2017 blev vi igen sponsor i FHK. En klub der har været i en rivende udvikling. Som en del af deres succes, har de netop får en ny hal med de nyeste faciliteter.

Fredericia Golfklub

Golf har været en af Danmarks hurtigst voksende sportsgrene. Det gælder også i Fredericia. Det er en klub, som benyttes af flere af vores samarbejdspartnere.

Peter Kildemand

Peter er en dygtig sportsmand med en fantastisk personlighed.
Vi har sponsoreret Peter og hans team siden 2015. Han har bl.a. vundet Hold VM-guld og sølv.