Komplet skiltning i biograf

I tæt samarbejde med Confect A/S i Kolding har vi stået for komplet skiltning i en helt ny biograf, som for nylig blev åbnet af Nordisk Film i Esbjerg.

I forbindelse med Nordisk Films nyåbnede biograf i Esbjerg, har vi i tæt samarbejde med Confect A/S i Kolding stået for komplet skiltning af lokalerne. Confect står bag ideen og indretningen, mens vi, som skiltevirksomhed, har taget hånd om den udførende del og leveret skilte i mange forskellige varianter.

Det har været et spændende projekt, fordi vi har leveret en palette af skilteprodukter – noget der lige præcis er vores kernekompetence, nemlig at levere efter kunden ønsker og behov.

Ved indgangen til Nordisk Films nye biograf har vi placeret et flot logo udskåret i akryl og isat dioder. Akryl er særdeles velegnet til at vise lige netop de fine detaljer – og ikke mindst skarpheden, som bliver fremhævet med den hvide front og de sorte kanter.

I området med billetsalg og kiosk har vi flere steder dekoreret med folie og navigationstekster udskåret i PVC. Kronen på værket er popcornmaskinen, som er monteret med print. 

På vej ind i biografsalene har vi opsat forskellige henvisningsskilte i både udskåret folie og PVC. Ved hver sal inviteres gæsterne indenfor med et dobbeltsidet lysskilt. 

En anden flot og eksklusiv måde at skabe stemning på, er de smarte Matrix-rammer med eller uden lys. Rammerne er beklædt med mat stof, og billederne er nemme at skifte. 

Vi er meget glade for og stolte over det flotte resultat – og takker for det gode samarbejde med Confect A/S og Nordisk Film.