Kombination af dekoration og afskærmning

Vinduesfoliering kan bruges på mange forskellige måder og kan have et dekorativt formål, en praktisk funktion ellers være en kombination af udsmykning og afskærmning. En boligforening i Fredericia har lige netop valgt kombinationen for at opnå en flot helhed.

Amstrup Skilte har samarbejdet med en boligforening i Fredericia om at skabe en flot og elegant folieløsning til foreningens lejligheder. Folien fungerer som både dekoration og afskærmning. Det vil sige, at folien har en designeffekt på bygningen og lejlighederne og samtidig en praktisk funktion i form af privatlivs- og solafskærmning.

Boligforeningen havde et ønske om at dekorere vinduer og altaner med det samme design og mønster. Det viste sig at være en god løsning, for det skaber en flot helhed både set inde fra lejligheden og ude fra gaden.

Der var fra starten et let og luftigt mønster på vinduerne. Opgaven for os var at konvertere dette mønster til et tilsvarende mønster på altanerne, og formålet var dekoration og afskærmning uden at lukke af for omgivelserne.

Få inspiration og læs mere her om vinduesfoliering