indvendig skiltning

Indvendig skiltning er et begreb, der indbefatter de skilteløsninger, der er udarbejdet inden i virksomheden. Hertil kommer både informativ skiltning der gør det lettere at finde vej, og dekoration af kontormiljøer der skaber et bedre arbejdsmiljø.

Bliv kontaktet

Den indvendige skiltning kan bestå af mange forskellige komponenter, blandt andet henvisningskilte der bidrager til virksomhedens samlede way-finding, diskretionsfolie der skaber private rum i kontormiljøer med glasvægge, og akustiske plader der mindsker støjniveauet i store rum.

Skiltningen kan også bestå af elementer der ikke har en praktisk funktion, men blot bruges til udsmykning af lokaler i virksomheden. Disse elementer er dog vigtige, da de afspejler virksomhedens identitet, og hjælper virksomheder med at inddrage deres grafiske profil på kontoret.

Indvendig skiltning er i særdeleshed afgørende i virksomheder, hvor der kommer kunder på besøg, da skiltningen er med til at danne de indtryk kunderne får af virksomheden.

Hos Amstrup Skilte kan vi tilbyde mange forskellige elementer der bidrager til den indvendige skiltning. Vi kan hjælpe dig med enkelte dele af skiltningen eller stå dig bi med planlægning af en sammenhængene indvendig skiltning der tilpasses din virksomheds identitet og grafiske profil.   

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til projektstyring.

Se mere om henvisningsskilte, matrixrammer og diskretionsfolier.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger