Gulvprint

Gulvprint kan bruges i uendelig mange sammenhænge både til udsmykning og praktisk brug.

Bliv kontaktet

En af de mange funktioner gulvprint har er, at det kan benyttes som skridsikkert gulvlaminat på et underlag der ellers forekommer glat. Det bliver altså brugt som en sikkerhedsforanstaltning. Derfor ses det ofte brugt i sportshaller, butikker, kontormiljøer og produktionshaller, hvor man har brug for den ekstra skridsikkerhed.

En anden funktion af printet, er muligheden for at dele budskaber på gulvet, på en dekorativ måde. Dette ses blandt andet i supermarkeder, hvor markeringer til kunderne ofte bruges for at vise dem hvor de skal stå, eller i produktionsanlæg hvor det er nødvendigt at have optegnede sikkerhedslinjer på gulvet.

Gulvlaminatet bliver altid lavet i et slidstærkt materiale, da det som regel bliver udsat for enorm slid.

Uanset hvordan gulvprintet bliver brugt, giver det gode muligheder for at bidrage til virksomhedens visuelle identitet, ved at udsmykke gulvet i gangarealer og lokaler.

Gulvprint kan selvfølgelig udformes i mange forskellige farver, former og størrelser, og det leveres altid efter kundens ønsker og behov. Vi tilbyder professionel vejledning gennem hele processen, for at sikre, at de rigtige valg bliver truffet.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om asfaltreklame, udhængsskilte og udsmykning.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger