Frisørsalon med skarp profil

Frisørsalonen Hårværk i Fredericia har, i samarbejde med Amstrup Skilte, fået et boost i form af logoer på facadevinduerne, udskårne bogstaver og en hel printet ”murstensvæg” i salonen – og selvfølgelig en flot dekoreret bil med navn, logo og elegante hårlokker.

Hårværk – kunst på toppen– i Fredericia er gået all in på at skabe ”den røde tråd” i markedsføringen af sin salon. Amstrup Skilte har været så heldige at være i processen – det er vi glade for.

Til salonens facadevinduer har vi leveret logoer og hårlokker. Logoerne placeret midt på vinduerne og de elegante hårlokker nederst er monteret i dusted folie for at skabe en smuk dybdeeffekt. Folien er monteret indendørs for at undgå, at den bliver pillet af fra gaden. Vindueslogoer i dusted folie, som monteres indendørs er en elegant og udtryksfuld løsning til butikker og virksomheder, hvor skiltning på murværket udendørs ikke er tilladt.

Indendørs har vi sammen med Hårværk været kreative og monteret en murstensvæg i print. Det er faktisk svært at se forskel, medmindre man kommer tæt på. Og så er det rengøringsvenligt, væggen kan tørres af med en klud.

På flere vægge i salonen har vi monteret udskårne bogstaver i sort akryl. Hårværket har valgt de udskårne bogstaver, fordi det giver salonen et eksklusivt look. Et alternativ hertil er plano skilteplader.

Udover et boost i butikken har Hårværk fået dekoreret en bil, som skaber synlighed og genkendelighed fra butikken og helt ud i gaderne. Som en lille ekstra gevinst har vi sat et “tack” i bagsmækken.

Det har været vigtigt for Hårværket at få skabt en ”rød tråd” i sin profil – og vi er enige, at det er lykkes ret godt.