reklameFlag

Almindelige logoflag til flagstænger – også kaldet reklameflag – bruges ved virksomheder, ved attraktioner og ved udendørs udstillinger.

Flag til flagstænger hænges op som et almindelig flag i flagstangen og er især populært hos store virksomheder og dagligvarebutikker, der ønsker synlighed på afstand og til at markere et velkomstområde.

Bliv kontaktet

Vi kan levere i alle størrelser uanset om det skal være i højformat eller bredformat, og flaget tilpasses naturligvis flagstangen.

Print på reklameflag kan laves enten serigrafisk eller digitalt. Serigrafisk tryk er den bedste kvalitet og bruges i særlig grad ved større oplag. Digitalt tryk er en hurtigere og mindre omkostningstung metode, og er særligt velegnet til mindre oplag.

Alle typer flag bliver slidt af vind og vejr, og særligt vintermånederne er hårde ved flagene. Et reklameflag der hænger ude hver dag hele året i alt slags vejr er meget udsat. Det er vores erfaring at reklameflag har en levetid på 1 år og skal derfor udskiftes ca. en gang om året.

Flagene designes og produceres selvfølgelig lige efter kundens ønsker, for at matche virksomhedens visuelle identitet, og vi tilbyder altid hjælp til valget af størrelse, format og farve.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til grafisk arbejde.

Se mere om udvendig skiltning, bannere og 3D-print.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger