Facadeskilte

Når en virksomhed ønsker at øge deres udendørs profilering, er et facadeskilt det helt rigtige valg.

Facadeskilte giver virksomheder muligheden for at udsmykke deres facade med navn og logo, samtidig med, at det tjener et funktionelt formål.

Bliv kontaktet

Facadeskilte kan monteres på alle typer underlag f.eks. mur, glas, beton og stål, og beslagene tilpasses underlaget, så der sikres en solid montage. Hvis bygningen og underlaget tillader det, kan skiltet monteres på skinner, der sikrer en hurtig og nem montering og installation. Skiltet kan dog også udarbejdes i fritstående bogstaver, som monteres med høj præcision.

Facadeskilte tilbydes i mange forskellige formater og materialer bl.a. PVC, akryl og aluminium, og kan monteres med LED-lys, så de skiller sig ud i mørket. Denne form for facadeskilt er blevet en yderst populær løsning da man herved kan øge virksomhedens synlighed hele døgnet rundt.

Skiltet tilpasses naturligvis den enkelte kundes ønsker og kan udformes i mange forskellige farver og former, så det stemmer overens med virksomhedens profil, hvad end der er brug for et rundt skilt, et firkantet skilt, eller noget helt tredje.

Hos Amstrup Skilte udfører vi altid arbejdet hurtigt og præcist, og altid med professionel vejledning gennem hele processen.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til myndighedsgodkendelse.

Se mere om pyloner, lyskasser og udhængsskilte.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger