En forrygende Nytårskur i Valby

I november måned åbnede vi officielt dørene til vores nye lokaler på Høffdingsvej i Valby. Vi er blevet taget rigtig godt imod i fællesskabet, hvor også 5 andre virksomheder holder til: EPI Danmark, DAMPA, Bachmann Group, Teamtronic A/S og Wallmann A/S

I torsdags kunne vi byde indenfor til nytårskur sammen med vores showroom-partnere og overskriften var ‘Hvad betyder rummet for vores trivsel’. Vi dykkede ned i emnet ‘arbejdsmiljø’ og hvilken betydning det har for vores trivsel på arbejdspladsen – herunder også indretning af kontorer og fællesarealer.

Programmet bød også på et spændende foredrag med Rikke Østergaard, der er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mental sundhed. Hun er bestseller forfatter til flere bøger, der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde.
Rikke gjorde os klogere på de forskellige persontyper og løftede sløret for emner fra hendes nye bog som snart er på vej.

I løbet af aftenen var der masser af tid og mulighed for både netværk og faglig snak. Det hele var flankeret af en lækker forplejning og god stemning.

Det var en skøn aften og en fornøjelse at hilse på både kendte og nye ansigter. Vi glæder os allerede til at afholde næste arrangement.