digital skiltning

Digital skiltning dækker over mange forskellige slags skilte, der alle har til fælles, at den traditionelle form for skilt, er udskiftet med en digital skærm, der kan vise lige præcis det kunden ønsker.

Bliv kontaktet

Denne type skilt er blevet enormt eftertragtet da man nemmere og hurtigere kan skifte budskabet på skiltet, alt efter hvad man ønsker der skal vises.

Digital skiltning kommer i mange forskellige former, og hos Amstrup Skilte tilbyder vi blandt andet denne type skilt udformet som enkelt- eller dobbeltsidede pylonstandere, som væghængte digitale skilte, og som transportable skærme.

Hos Amstrup Skilte tilbyder vi altså forskellige digitale skilte, der enten monteres på jorden eller væggen, eller udformes som skærme der kan flyttes alt efter ønske.

Udskiftningen af budskaber på skærmene er meget nemt, og behøver ingen assistance fra teknikere, da det blot foregår direkte fra din egen computer.

Man kan altså få markant mere frihed i sin skiltning med et digitalt reklameskilt, da man kan udskifte sine budskaber nemt og hurtigt, og uden at montere et helt nyt skilt.

Hos Amstrup Skilte kan du få lige den løsning der passer bedst til din virksomheds behov, og vi står naturligvis for design, produktion og montage, og tilbyder også hjælp til vedligeholdelse af skiltene.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om transportable skærme, facadeskilte og akustiske plader.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Lorem ipsum dolor sit amet...