digital pylonstander

En digital pylonstander, er en pylon hvori der er inkorporeret en skærm, der kan vise alverdens budskaber i form af billeder eller tekst. Disse pyloner kan produceres med en skærm på én eller begge sider af pylonen.

Bliv kontaktet

En pylonstander med skærm leveres som et brugervenligt system, hvor nuværende budskaber hurtigt kan udskiftes med nye budskaber, uden at man skal skifte hele pylonen. Når først det digitale reklameskilt er sat op, kræves der ikke yderligere montering.

Den klassiske pylon er altså blevet opgraderet med en skærm der kan vise tekst og billede, men har stadig samme værdi som en almindelig pylon, der viser kunder på vej på virksomhedens område, og skaber synlighed.

Fordelen ved en digital pylonstander er dog muligheden for hurtigt og nemt at ændre motivet på skærmen, og det er derfor en yderst attraktiv løsning, for virksomheder der gerne vil dele flere budskaber ad gangen.

Pylonen kan produceres i forskellige størrelser, former og farver, og tilpasses selvfølgelig den enkelte kundes visuelle identitet. Det digitale reklameskilt produceres i tæt samarbejde med os, og altid med kvalitet og holdbarhed i tankerne.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til montage.

Se mere om henvisningsskilte, bilreklame og detail.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger