detail ydelser

Hos Amstrup Skilte har vi gennem mange år leveret løsninger til små såvel som store kædekoncepter. Vi deltager i hele processen fra ide til montering og står også for den efterfølgende vedligeholdelse.

Bliv kontaktet

Et samarbejde med en detailkæde er et tæt og loyalt partnerskab, hvor vi i fællesskab, gennem sparring med hinanden, løser både små og store opgaver. Vi sætter os grundigt ind i kædens krav og specifikationer og sikrer os, at vi forstår kædens generelle retningslinjer og brand guidelines.

Kædekunder har som udgangspunkt en overordnet plan for deres butikker og events. Vi gennemgår i fællesskab planen og byder ind med sparring omkring valg af løsninger, og kommer også med nye gode ideer og alternativer til deres egen plan. Vores sparring er baseret på mange års erfaring med kædekoncepter og indsigt i, hvad der virker rigtig godt, og hvad der virker mindre godt.

Vores kædekunder arbejder inden for forskellige brancher, og opgaverne varierer alt efter kædens ønsker og behov. Vi har et tæt samarbejde med og har udført opgaver for bl.a. Coop, Jem & Fix og Helsam.

Processen med kædekunder starter med et møde. Når ideer er blevet vendt, og planen er besluttet, er vi med kæden i hele forløbet herunder udvikling, udrulning og den efterfølgende vedligeholdelse af koncepter.

De skilteløsninger vi laver for detail- og andre kædekunder, indebærer blandt andet:

 • Facadeskiltning
 • POS / instore materiale
 • Vinduesfoliering
 • Matrixrammer
 • Udsmykning
 • Papfigurer
 • Gulvprint

Hos Amstrup skilte tilbyder vi også projektstyring, hjælp til myndighedsgodkendelse, grafisk design og opbevaring af skilte og andre produkter til koncepterne. Vi udvikler guidelines og manualer, som de ansatte kan bruge til at f.eks. at udskifte skilte, plakater og digitale budskaber.

Projektstyring og systematisering er helt essentielt, når det handler om kædekoncepter – ikke mindst i udrulningsfasen. Vi monterer i hele landet og tager højde for geografien og planlægger den mest rentable rute i forbindelse med udrulning.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til projektstyring.

Se mere om detail facadeskilte, detail papfigur og pyloner.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger