detail udsmykning

Når skiltningen til detailbutikkerne planlægges, er et vigtigt punkt den indvendige udsmykning.

Bliv kontaktet

Den indvendige udsmykning til detailbutikkerne består af mange forskellige elementer, der samlet bidrager til butikkens overordnede udseende, herunder:

 • Foliearbejde
 • Inventar
 • Stofbannere
 • Plakater

Foliearbejdet indebærer som regel dekoration af glasvægge i indgangspartiet og glaslåger i butikken, og udsmykning af inventar sker som regel ved brug af butikkens farver og navn, samt ved navigationsskilte, der også hjælper kunderne med at finde de rette produkter. 

Stofbannere og plakater bruges også hyppigt i butikker med frie vægge, eller med et øget behov for dekoration.

Udsmykningen af detailbutikker er yderst vigtig, da kunderne skal kunne se butikkens identitet gå igen, når de er kommet ind i butikken. Udsmykningen er altså med til at skabe butikkens visuelle udtryk indvendigt, så det matcher den udvendige skiltning.

Den skaber altså en helhedsfornemmelse mellem brand, markedsføring, og oplevelsen i butikken, og hjælper med differentiering fra andre detailkæder.

Vi er altid klar til at komme med ideer til, hvordan vi kan udsmykke butikkerne på bedst mulig vis, for at kommunikere brandet til de handlende.

Vi kan være din partner i design, produktion og montage af den indvendige skiltning, og leverer altid professionelle resultater i tæt samarbejde med kunden.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til grafisk arbejde.

Se mere om detail vinduesfolier, detail matrixramme og diskretionsfolier.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger