detail papfigur

Når man indretter en detailbutik, kan man tilføje mange elementer, der gør købsoplevelsen mere levende og interessant for kunderne. Et af disse elementer, er papfigurer.

Bliv kontaktet

En papfigur laves af materialet Re-board. Re-board er et materialet, som er lavet af et miljøvenligt pap-materiale med en fast for- og bagside, som er optimal at printe på, og skære ud i præcise former.

En papfigur kan udsmykkes på en række forskellige måder, og fungerer derfor optimalt i den indvendige skiltning, med henblik på at skabe flere elementer, der tilsammen kan bidrage til butikkens samlede visuelle identitet.

Dette materiale kan bruges til at lave mange forskellige former for skilte, og bruges som regel i forbindelse med point-of-sale, til at lave displays, hvorpå man kan udstille spotvarer.

Vi har især brugt materialet til unikke og miljøvenlige skilte, der kan bruges overalt i butikken til at vise priser eller produkter. Skillevægge ved kassebånd er også blevet lavet som en papfigur, da de er nemme både at producere og montere. 

Den nemme produktion gør også, at vi hurtigt kan levere nye skilte, hvis der skulle ske skader på de der er monteret i butikken.

Hos Amstrup Skilte kan vi tilpasse design og produktion til dine præcise ønsker, og vi arbejder altid i tæt samarbejde med vores kunder, for at sikre perfekte resultater.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til grafisk arbejde.

Se mere om detail facadeskilte, vinduesfolier og instore materiale.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger