asfaltreklame

Asfaltreklame er en sjov metode, hvorpå man kan sprede sit budskab, ved at markedsføre sig på jorden.

Dette er en unik måde at vise sine reklamer, da man sjældent forventer at se en reklame under sine fødder. Man formår altså at skabe en wauw-effekt med sin skiltning.

Bliv kontaktet

Asfaltreklame ses blandt andet brugt af butikker i bymiljøet, der markedsfører gode tilbud, eller af store varehuse, der bruger metoden for at vise vej til specifikke steder, som eksempelvis afhentning af bestilte varer.

Senest har asfaltreklame været brugt i forbindelse med COVID-19, hvor især gågader har haft brug for at lave tydelige markeringer på jorden, som har bidraget til den samlede sikkerhed i bybilledet.

Reklamen kan både udformes som et sammenhængende skilt der påklistres asfalten, eller som enkelte bogstaver eller ikoner der monteres for sig selv. Ved mere permanente løsninger skæres den ud, og brændes direkte på asfalten eller fliserne, og sikrer altså permanent montage. Asfaltreklamen kan selvfølgelig laves i en række forskellige farver, former og størrelser.

Asfaltreklamen udformes altid efter kundens ønsker, og vi leverer naturligvis med professionel vejledning til de bedste løsninger, for at opnå den bedste holdbarhed.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om flag, bannere og gulvprint.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger