Akustiske plader

Akustikplader med print tilbyder en dekorativ løsning til problemer med støj og rumklang i store lokaler.

Bliv kontaktet

De akustiske plader fås i en række forskellige farver, og ses brugt i indretningen af mange forskellige miljøer, herunder hoteller, kontormiljøer, biblioteker, restauranter, auditorier, mødelokaler, og i private boliger, hvor der er brug for lyddæmpning.

Pladerne laves af et bæredygtigt materiale kaldet ”AQsorb”, som er produceret af 100 % genanvendeligt plast fra flasker i verdenshavene, og udgør derfor en miljøvenlig løsning til kontor- eller boligindretningen. Du kan altså indrette din virksomhed med dekorative akustikplader, der foruden støjreducering også mindsker dit klimaaftryk.

Pladerne mindsker støj uanset hvordan de bruges, og tilbyder derfor flere muligheder for at mindske støj. Hos os har vi set dem brugt dekorativt monteret på vægge i lokaler med rumklang, og som flytbare rumdelere, der samtidig hjælper med at opdele store rum.

Pladerne er optimale at printe på, så de kan udsmykkes lige efter kundens behov. De kan eksempelvis påtrykkes virksomhedsnavn- eller logo, og fremstår derfor perfekte til indretningen af et kontor, hvor de kan bidrage til virksomhedens visuelle identitet.

Akustikpladerne fra AQsorb kan designes lige efter kundens ønsker, og vi hjælper altid med ideer til størrelse, farver og form, såfremt der er brug for det.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til prototyper.

Se mere om indvendig skiltning, udsmykning på vægge og glas og diskretionsfolier.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger