Akustisk filt – et lydabsorberende produkt

Hos Amstrup Skilte kan vi nu tilbyde et nyt smart produkt.

Akustisk filt plader, som virker lyddæmpende. Det lydabsorberende materiale skaber en naturlig lyddæmpning, som effektivt kan hjælpe med at styre støjniveauet i alle situationer. Pladerne kan bruges i mange miljøer såsom til indretning af hoteller, kontormiljøer, biblioteker, restauranter, auditorier, mødelokaler og også i private boliger. De lyddæmpende plader kan skabe et godt indeklima med fokus på en god akustik, så det er behageligt at være i rummet.

Den akustiske filt vi anvender, er skabt med tanke på miljø og bæredygtighed. Pladerne er fremstillet af 100% polyesterfibre, der inderholder minimum 75% tidligere genanvendt materiale (fra PET-flaske granulat). De sidste 25% indeholder ingen kemiske bindemidler. Pladerne er produceret under ISO 14001 akkrediterede kvalitets- og miljøledelsessystemer. Ukontaminerede polyesterfiberpaneler kan genbruges.

Dette materiale er den største bidragsyder indenfor genanvendelse af plast. Procesessen ved fremstilling af pladerne foretages med strenge miljøhensyn for at stabilisere naturens biologiske stofskifte.

Da de bæredygtige plader bl.a. produceres af genanvendeligt plast fra flasker i verdenshavene, udgør de derfor en miljøvenlig løsning til kontor- eller boligindretningen. Du kan altså indrette din virksomhed med dekorative akustikplader, der foruden støjreducering også mindsker dit klimaaftryk. 

Produktet er derudover allergivenligt, isolerende og et udført i et brandhæmmende materiale. Pladerne giver dig mulighed for at kombinere sikkerhed mod brandfare med kreative og personlige løsninger. 

Hos Amstrup Skilte kan vi levere pladerne efter mål. Derudover findes de i forskellige farver og i to tykkelser – 9 mm og 12 mm. Pladerne kan placeres i rummet efter dit ønske. Produktet kan desuden leveres med fødder, hvis det passer bedre til lige netop dit behov.

Opslagstavler samt udsmykning såsom verdenskort kan også udarbejdes i materialet i alle størrelser. Derudover er det også muligt at lave kasser til reolsystemer, hvor den lydabsorberende effekt også kan være hensigtmæssig i både store og små lokaler.

Her ses et eksempel med små borde lavet af akustisk filt, som er placeret ved et sofaområde. Tag endelig fat i os på salg@amstrupskilte.dk, hvis du ønsker at vide mere omkring produkterne. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en skræddersyet løsning.