3D-Skilt 

Hvis du kunne tænke dig lidt ekstra opmærksomhed på din facade, kan du med fordel tilføje et 3D-printet element til din facadeskiltning.

Med 3D-print og formstøbte skilte er muligheden for hvad vi kan lave næsten uendelige.

Bliv kontaktet

Vi kan 3D-printe og støbe figurer, som kan bidrage til din virksomheds skiltning, ved at tilføje en wauw-effektm der trækker blikke fra forbipasserende. Det printede eller støbte element kan ligeledes have en praktisk funktion, ved at gøre det nemmere for kunder at se, hvad din virksomhed beskæftiger sig med.

Med sine bløde former skiller 3D-skilte sig væsentligt ud i mængden, hvor størstedelen af virksomheders skiltning generelt laves i geometriske former, der er nemmere at producere. Du får altså et helt unikt 3D-skilt, der kan hjælpe med at trække opmærksomhed til din virksomhed.

Med denne slags skiltning for du mulighed for at designe lige det element du ønsker, uden at tænke på produktionsrestriktioner.

Vi kan producere lige hvad du har brug for, og vi hjælper gerne til med ideer til design, hvad end det drejer sig om et enkelt 3D-printet element, eller en fuld klarlægning af din virksomheds facadeskiltning.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til montage.

Se mere om facadeskilte, pyloner og indvendige standerskilte.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger