Butiksregistrering

Særligt for butikskæder kan det være en stor opgave, at have et overblik over samtlige butikker eller afdelinger.

Det kan være dyrt, når man ikke kender alle detaljer, hvis disse steder er fordelt over hele landet.

I forbindelse med en landsdækkende kampagne, kan det være vigtigt, at du kender målet eller antallet af eksempelvis vinduer. Det kan også være i tilfælde af en skade på et skilt, hvor det er værdifuldt at kende alle detaljer.

Vi tilbyder at lave butiksregistreringer, hvor vi måler alle elementer op, så du fra dit kontor, hurtigt kan skabe et overblik over, hvad du har brug for. På den måde sparer du tid og penge, da du ikke behøver at være fysisk tilstede på en given location.

Disse registreringer tilpasses hver enkelt kunde. Oftest er det beskrivelse af et logo – antal, størrelse og materialer. Det kan være antallet af ruder, bannere og flagstænger, samt højden og typen.

Det kan også være indvendigt i butikken, at du har brug for et overblik – her kan det være modellen på en køler, inventar eller noget om, hvornår butikken sidst er opdateret.

Det er et godt værktøj i forbindelse med skulle lave et budget på en opgave, et udbud eller lignende.

Selve registreringerne kan uploades digitalt, så du altid er opdateret.

Vi skaber værdi for dig

  • Du kan nemt skabe et overblik over dine aktiver
  • Informationerne er din ejendom
  • Vi sikrer, at du får unødige omkostninger
  • Serviceaftale

Som et tilvalg kan vi tilbyde en serviceaftale, som sammensættes efter dit behov. Det kan være en aftale om vedligehold, hvor vi sikrer, at dine afdelinger altid er opdateret og præsentable, så du fasteholder det gode førstehåndsindtryk.

Vil du vide mere?

Theresa Vilsted Nielsen

Salgskoordinator