Facadeskiltning

Vi er vilde med facadeskilte!

Vi arbejder med alle typer af facadeskilte og betragter dem som prikken over i’et. De kan produceres i alle tænkelige størrelser og udformninger, og placeres så de kan ses fra flere vinkler. Et facadeskilt vil uden tvivl skabe opmærksomhed på dit domicil, vise dine kunder vej og ikke mindst give dine medarbejdere ekstra stolthed.

Muligheder i udtryk og udformning

  • Lyskasser – indbygget LED-lys gennem hele fronten
  • Lysbogstaver – indbygget LED-lys gennem fronten, siden eller bagsiden af bogtaverne
  • Udhængsskilte – med eller uden LED-lys
  • 3D bogstaver – udskåret bogstaver med sprøjtelakering

Ovenstående er kun et lille udsnit af dine muligheder, når det handler om facadeskiltning. Vi specialdesigner alle facadeskilte og sætter en stor ære i at udvikle skilte, som matcher din corporate identitet. Vi er meget opmærksomme på, at facadeskiltet skal passe ind i det miljø, som det skal indgå i. Der udarbejdes altid et designoplæg med en visualisering, som vi kan vejlede og sparre ud fra.

Holdbarhed og vedligeholdelse

Da et facadeskilt gerne skal holde i mange år, anbefaler vi altid at vælge materialer af høj kvalitet, som kan holde til vind og vejr. 

Montering

Montering af facadeskilte anbefaler vi altid sker med fagfolk. Vi undersøger monteringsforholdene og vurderer, hvilken metode der skal anvendes.

Vil du vide mere?

Maja Andersen

Salgskoordinator