Butiks- og kontordekoration

Hos Amstrup Skilte har vi fokus på hele processen, fra de første spæde idéer til rådgivning, planlægning, kreativt grafisk design, produktion og montering.

Indretningsgrafik – eller environmental graphic – kan have mange funktioner. Ud over at skabe afskærmning mellem mødelokaler og gangarealer, kan man anvende grafik og få det til at indgå som en naturlig del af bygningens wayshowing.

Sammen med navngivning af pladser og lokaler, kan vi gennem farver og mønstre understøtte organisationens visuelle profil, samt bidrage til et positivt arbejds- og læringsmiljø.

Graden af afskærmning som ønskes kan være forskellig, alt efter hvilken aktivitet der skal foregå i lokalerne. Med en dynamisk designet grafik kan vi dekorere glas med forskellige gennemsigtigheder. Vores UV printer giver mulighed for at printe med hvid farve, hvilket giver unikke muligheder for at skabe matteringer med farveforløb eller skygger – kun fantasien sætter grænser.

Sparring og vejledning

Vi vejleder dig og udarbejder altid et designoplæg på opgaven, så du ved, hvordan det endelig resultat kommer til at se ud.

Montering

Vi tilbyder landsdækkende professionel montering.

Vil du vide mere?

Karina Vanggaard

Grafisk skiltetekniker