Bilreklamer

Bilreklamer er den bedste og billigste form for reklame! Mange mennesker vil hver dag se dig i trafikken. Du får maksimalt udbytte – både, når du kører, og når du holder parkeret – det er jo markedsføring 24/7!

Der er mange fede muligheder, når det handler om at pakke biler ind. Skal vi hjælpe dig?

Sparring og vejledning

Vi vejleder dig og udarbejder altid et designoplæg på lige præcis din bilmodel, så du ved hvordan dekorationen kommer til at se ud.

Holdbarhed og vedligeholdelse

Du bestemmer selv, hvor lang en levetid din bilreklame skal have. Vi arbejder med forskellige folier der kan holde fra 1-12 år. En folie med kort holdbarhed er selvfølgelig billigere end en folie med lang holdbarhed. Når først din bil er pakket ind kræver den ikke nogen vedligeholdelse.

Montering og afmontering

Vi tilbyder landsdækkende professionel montering – men har også god plads til det i vores eget hus i Fredericia. Vi afmonterer også gerne din reklame, når du ikke vil have den mere.   

Skader

Skulle du være uheldig i trafikken, at få en skade på din bildekoration, kan vi altid hjælpe dig med at få skiftet den del af dekorationen. Vi dokumenterer nemlig alle oplysninger om dekorationen, så du fx, ved en skadereperation, får det samme resultat.

Vil du vide mere?

Morten Nielsen

Grafisk skiltetekniker