Vinduesfoliering

Vinduesfoliering og foliering af døre på kontorer og i butikker, er en elegant løsning, der giver mulighed for at kommunikere budskaber, informationer eller reklamer på en diskret og dekorativ måde.

Bliv kontaktet

Vinduesfoliering kan laves som et printet billede, eller som udskåret folie i en af de mange standard farver. En anden mulighed er matteringsfolie, som fås som massiv folie, eller med flotte grafiske mønstre skåret direkte i folien. Det er meget populært som diskretionsfolie hos virksomheder der har store udvendige glaspaneler, hvor man ønsker lidt ekstra privatliv uden at skærme helt af for solen.

Vinduesfolien eller printet kan tilføres et laminat, der øger holdbarheden ved mekanisk slid. Vi anbefaler blankt laminat til udvendig brug og mat til indvendig brug. Det matte laminat til indvendig brug anbefales for at undgå genskin fra lamper.

Der findes mange spændende folietyper med forskellige farver, egenskaber og udtryk. Det kan være en ensfarvet folie, matteret folie eller folie med struktur. Der findes folie, som bland andet ligner træ eller beton. Denne type vinduesfoliering bruges ofte til upcycling dvs. renovering og udsmykning af ting som eksempelvis møbler eller andet inventar.

Et andet populært produkt er SQUID, som kan præcis de samme ting, men har et helt andet udtryk, da materialet ligner vævet stof. Som en bonus er denne folie antibaktiel og kan også virke varmeafvisende. Hvis ikke den skal printes på, kan du vælge mellem 5 klassiske farver – hvid og 4 gråtoner.

Print på folie kan laves i alle størrelser, idet printet monteres sammen i baner.

Alle vores løsninger inden for vinduesfoliering leveres altid lige efter kunden behov, og vi hjælper gerne med gode ideer til design, materialer og farver.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til montage.

Se mere om bilreklame, udhængsskilte og processen.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger