specialopgaver

Hos Amstrup har kreativitet og arbejdsglæde høj prioritet, og gode ideer bliver ofte ført ud i livet – enten som prototype eller som et helt konkret produkt.

Bliv kontaktet

Vores kunder har også mange gode ideer. Vi hjælper og støtter jer i hele processen – fra idé til montering – og i den proces opstår der altid nye ideer og muligheder. Nogle ideer bliver omsat til spændende og sjove produkter, som bruges til gaver, events, prisoverrækkelse, salgskonferencer eller andre begivenheder. Andre ideer afføder en ny idé, som måske ender med at blive det endelige produkt. Det er en kreativ proces.

At omsætte idé til virkelighed er en af vores spidskompetencer. Under hele processen er vi i tæt dialog med kunden for at give sparring og sikre os, at vi hele tiden er på rette vej og komme med kreative indspark undervejs. Vores mål er at finde den helt rigtige løsning til kunden og lidt mere…

Specialprodukter starter ofte som en forespørgsel fra kunden, ”Vi kunne tænke os… Er det noget I kan lave?”. For os er det altid en spændende udfordring af få en forespørgsel på en specialopgave. Det kan være et ønske om at frembringe et bestemt udtryk, en bestemt funktion, at sætte fokus på en helt bestemt farve eller et produkt til en helt bestemt begivenhed.

Vi har igennem årene lavet mange spændende specialopgaver f.eks. priser og awards, der signalerer virksomhedens værdier, et fodboldbord indpakket i firmaets farver og legetøjsbiler indpakket som firmabiler til receptionsgaver.

Har du eller din virksomhed et ønske om eller en idé til et særligt produkt, som I kan bruge til at fremme jeres virksomheds image – så kontakt os endelig. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og en forespørgsel koster ikke noget.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til prototyper.

Se mere om 3D-print, udsmykning og pyloner.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger