Projektstyring

Hos Amstrup Skilte har vi mange forskellige kunder i mange forskellige størrelser. Vi har både små kunder som skal have lavet et enkelt skilt, og store kædekunder som kontinuerligt skal have udarbejdet og opdateret deres skiltning.

De små opgaver kan som regel hurtigt og nemt løses direkte i samarbejde en af vores dygtige sælgere, mens nogle opgaver kræver mere projektstyring.

Bliv kontaktet

Vores store kunder bliver tildelt en tovholder, som har overblikket over projektet, og holder styr på alle dele af opgaven. Disse yderst kompetente medarbejdere inden for projektstyring er enormt vigtige, da der er mange forskellige dele der skal arbejde sammen, for at sikre at produkterne bliver færdige til tiden, og lever op til vores kunders ønsker og behov.

Det kræver eksempelvis udstrakt planlægning at sørge for skiltningen til en nyåbnet dagligvareforretning, og her bliver projektstyringen afgørende for projektets succes.  

Projektstyring kan være alt fra planlægning af ruter for montage, styring af tidsplaner, eller samling af overblikket over flere produkter – eventuelt fra jeres andre leverandører og samarbejdspartnere.

Amstrup Skilte kan altså være din partner, hvis du har brug for en, der kan stå for din skiltning, og have styr på alle de ting, du ikke selv har tid til.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til butiksregistrering og opmåling.

Se mere om detail, pyloner og indvendig skiltning.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger