Nyhed hos Amstrup Skilte – 100% bæredygtig akryl

Akrylboks
Vi har hos Amstrup Skilte fået et helt nyt produkt –  et 100% bæredygtigt akryl produkt. 
 
Akrylpladerne er 100% regenereret fra overskudsmaterialer fra produktion samt forældede produkter såsom gamle displays, skilte og montre mm. Det lyder næsten for godt til at være sandt – men den er god nok! Gennem en speciel proces forarbejdes affaldet til granulat og returneres herefter til pladeproducenterne som her fremstiller helt nye R-MMA råvarer til fremstilling af nye plader. Denne proces er unik og kan foretages igen og igen – uden at svække det nye og færdige produkt.
 
Det støbte akryl materiale er velegnet til lysskilte og displays. Pladerne har derudover de samme optiske egenskaber og samme levetid som virgin akryl. Det kan nemt bearbejdes, formes og printes på, så resultatet bliver flot og professionelt.
 
Hos Amstrup Skilte kan vi levere pladerne i tykkelser fra 3 mm til 25 mm. Vi har det på lager i klar, hvid og sort. Produktet er fremstillet med brug af mindre CO2 for at beskytte både natur og ressourcer, så affaldet bruges som en værdifuld råvare.
Tag endelig fat i os på salg@amstrupskilte.dk, hvis du ønsker at vide mere omkring produktet. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en skræddersyet løsning.