Nye tider – nye smarte løsninger

Corona-tiden har hos os alle sat tingene i et nyt perspektiv. Vi har oplevet en anden og anderledes hverdag, hvor tryghed og afstand går hånd i hånd. 

Den nye hverdag kræver innovative løsninger. Vi har hos Amstrup Skilte tænkt på nye smarte løsninger, som kan gøre det muligt at skabe afstand uanset hvilken branche, man befinder sig i. 

Vi kan nu tilbyde vores kunder fleksible og flytbare sikkerhedsafskærmninger med klar banner, som kan bruges som værnemiddel. Produktet kan leveres med fødder, så der ikke er brug for fastgørelse i loft eller væg. Det er derudover også muligt at få en løsning med montering af hjul, hvis det passer bedre til lige netop jeres behov.

Fordelen ved produktet er, at det bevarer det åbne miljø og samtidig skaber afstand på bl.a. caféer, fitnesscentre, restauranter, kontorer samt plejehjem. En anden fordel er, at produktet nemt kan omdannes til reklame med tiden. Her skal man nemlig blot udskifte de gennemsigtige bannere med almindelig stofbannere. Dette giver produktet en lang levetid, da det er muligt at anvende rammerne i lang tid fremover.  

Produktet er desuden let at rengøre og er oplagt til at skabe tryghed i disse tider. 

Mulighederne er mange – og vi kan altid lave en unik og personlig løsning som tilpasses jeres ønsker.  

Kontakt os endelig, hvis I har nogle spørgsmål.