Myndighedsgodkendelse

Når der opstår et behov for et nyt facadeskilt eller en pylon, er det vigtigt at skaffe en tilladelse fra kommunen. Dette kaldes en myndighedsgodkendelse, og skal bruges, også selvom dit skilt skal opsættes på privat grund.

Bliv kontaktet

Myndighedsgodkendelsen udarbejdes på baggrund af den aktuelle lokalplan, hvor kommunen vurderer om skiltningen kan opsættes uden at være i strid med lokalplanen både i forhold til udformning og placering.

Der er nemlig specifikke regler for lige netop dit område, som skal følges. På din kommunes hjemmeside kan du finde din lokalplan, som beskriver hvordan du må udføre din skiltning.

Man søger myndighedsgodkendelsen ved brug af NemID, og vedhæfter et oplæg samt beskrivelse af skiltningen som dokumentation for ens projekt. Du kan sagtens selv søge om myndighedsgodkendelse, men vi tager også gerne hele opgaven, og sørger for den det.

Vi har hjulpet mange virksomheder med at få godkendelse til opsætning af deres skiltning, og vi hjælper også gerne dig.

Hos Amstrup Skilte ønsker vi nemlig at give dig den bedst mulige oplevelse, og varetager derfor gerne opgaver som denne, hvis det kan gøre dit liv en smule lettere.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om lyskasser, pyloner og væghængt skærm.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger