Montage

Hos Amstrup Skilte er en stor del af vores arbejde montage af forskellige skilteløsninger hos alle vores kunder.

Det er enormt vigtigt for os at være fleksible i forhold til vores kunders ønsker og behov, og vi tilbyder derfor montering i hele Danmark og Skandinavien.

Bliv kontaktet

Vi har et setup med dygtige montørteams, som har kompetencer til at løse alle de udfordringer, som de bliver mødt med på vejen. For os er det afgørende, at vores montører er i stand til at vejlede vores kunder, så de altid føler sig godt behandlet og tilfreds med det arbejde vi udfører. Derfor sørger vi altid for, at vores montører er eksperter inden for deres felt, så ingen opgave er for svær for dem.

Vi samarbejder dog også med flere forskellige freelancemontører i Skandinavien, som tilbyder samme professionalisme som vores egne montører. Disse montører kan hjælpe til ved montager langt fra vores hjem, eller når der er gang i flere forskellige montager samtidig.

Der er dog sjældent en opgaver for langt fra os, da vi ligger placeret i hjertet af Danmark i Fredericia, lige ud til motorvejen, og derfor nemt kan komme alle steder hen. 

Så uanset om din virksomhed er placeret i Skagen eller på Bornholm, kan vi være din samarbejdspartner til alle slags montager.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til butiksregistrering og opmåling.

Se mere om vinduesfoliering, bilreklame og flag.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger