matrixramme

En matrixramme er en aluminiumsramme, med tilhørende stofbanner, der kan bruges som et elegant alternativ til den almindelige skiltning.

Bliv kontaktet

Banneret er produceret med gummilister på alle kanter, og utroligt nemt at montere i rammen. Monteringen kræver ingen ekspertise eller erfaring, men kan altså klares selv, hvilket giver mulighed for at have flere forskellige bannere liggende, som man kan udskifte efter ønske.

Hos Amstrup Skilte tilbyder vi både matrixrammer med banner på den ene eller på begge sider. En enkelsidet matrixramme fungerer optimalt til montering på en væg, mens en tosidet ramme kan påsættes fødder, og stå selvstændigt på gulvet hvor det ønskes.

Som add-on kan matrixrammen udstyres med indvendige LED-lys, der giver kunden mulighed for at tænde og slukke lyset i rammen, alt efter om det er lyst eller mørkt.

Matrixrammer ses ofte brugt i showrooms og butikker, hvor der ofte kan være behov for en flytbar skilteløsning, som ikke går på kompromis med kvalitet udtryk.

Matrixrammen er altså en utrolig fleksibel skilteløsning, som kan vise lige det man har brug for i en specifik periode. Og den kan selvfølgelig udformes i en række forskellige størrelser og former, så den passer perfekt ind hvor du har brug for den. Desuden leveres bannere lige efter kundens ønsker og altid med professionel vejledning fra os.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om henvisningsskilte, digital skiltning og akustiske plader.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger