Lysskilt

Et lysskilt er et skilt til virksomheders facader, der udformes som en kasse med LED-lys i, der præsenterer virksomhedens navn eller logo.

Lysskiltets front produceres i en semi-transparant akrylplade, der lyser op, når lyset i kassen tændes. På fronten påsættes der folie, der i det negative område viser virksomhedens navn eller logo.

Bliv kontaktet

Denne slag skilt fungerer særdeles optimalt for virksomheder, der ønsker at blive set, selv når det er mørk. I modsætning til 3D-bogstaver med LED-belysning, lyser hele kassen op og skiller sig derfor ekstra meget ud i mørket.

I dag laves et lysskilt med dioder, som har en lang levetid og et lavt strømforbrug. Vores transformer er tilpasset det danske klima og har indbygget en lysdæmper, der gør kunden i stand til at justere lysniveauet efter ønske.

Ved de helt store lysskilte anbefaler vi, at fronten laves som en dug, for at undgå samlinger mellem akrylplader. Eventulle samlinger kan ikke undgås at ses. Dugen spændes hårdt op, så den får et flot og skarpt udtryk. Vælger man alligevel en plade, skal den dog være så kraftig, at man undgår, at den buer over tid.

Vores lysskilte udarbejdes altid efter kundens ønsker og behov, og leveres altid med professionel vejledning fra os i valget om type, materialer, farver og former, for at sikre det bedste resultat, med den længste holdbarhed.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til prototyper.

Se mere om henvisningsskilte, digital skiltning og detail.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger