En af de elevuddannelser vi tilbyder hos Amstrup Skilte er uddannelsen som mediegrafiker.

Uddannelsen er for dig der brænder for grafisk arbejde, og har en trang til at skabe grafik og illustrationer.

Det daglige arbejde som mediegrafikerelev

I det daglige arbejde som mediegrafikerelev hos Amstrup Skilte er det grafiske arbejde naturligvis i højsædet. I en branche som vores består det grafiske arbejde primært af oplæg til kunder, som skal hjælpe dem med at visualisere de skilte de bestiller, og udarbejdelse af produktionsfiler som bruges direkte i fremstillingen af skiltene.

Som mediegrafikerelev bliver man en central del af den grafiske afdeling, og får et stort ansvar i udarbejdelsen af diverse grafiske filer.

Det er en stilling med et enormt udviklingspotentiale og mulighed for at blive fortrolig med forskellige grafiske programmer.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen til mediegrafiker tager 3 år og 11 måneder, og består af et grundforløb på 20 uger efterfulgt af specialet mediegrafiker som tager 3 år og 5 måneder –  af disse er 24 af ugerne på skole.

Skoleopholdet, som foregår på Hansenberg, indebærer både timer i teorilokaler og computermiljøer. Her bliver du undervist i grafisk design, typografi samt grafik og billedbehandling. Målet er, at du kan producere både trykt og digitalt materiale – fx avisannoncer, magasiner og plakater eller e-bøger, webbannere og Facebook-annoncer.

Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve, hvor du får lov til at brillere med alt det du har lært.

ANSØG OM ELEVPLADS

    VIBEKE AMSTRUP

    DIREKTØR

    Mail:

    hr@amstrupskilte.dk