Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden.

Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau.

Arbejdsopgaverne vil tage sit udgangspunkt i følgende:

• Finans-, debitor- og kreditorbogholderi, herunder bogføring og opfølgning
• Løn- og gageadministration via Proløn, herunder bogføring og afstemning
• Udarbejde månedlig ledelsesrapportering
• Sparringspartner for ledelsen, herunder input til analyser med bl.a. kostopfølgning på større projekter
• Drivkraft i udarbejdelse af budgetter og materiale til revision ifm. årsregnskab
• IT-relaterede opgaver på superbrugerniveau, herunder videreudvikling af vores Uniconta-løsning
• Diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og udfordrende job i en familieejet virksomhed, hvor du har gode udviklingsmuligheder.

Du er engageret, initiativrig og en økonomisk samt administrativt orienteret ’håndværker’ med en operationel, struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. Dertil er du ansvarsbevidst samt vedholdende, men samtidig serviceminded i relation til dine kolleger og samarbejdspartnere. Du motiveres af at have et selvstændigt ansvar og er proaktiv på opgaverne. Du er god til at kommunikere i organisationen og ser dig selv som en holdspiller.

Du har en teoretisk uddannelse inden for økonomi som f.eks. HD-R og kommer mest sandsynligt fra en stilling i revisionsbranchen. Du har god IT-forståelse og er en god bruger af Office-pakken. Det er en fordel, såfremt du har kendskab til Uniconta.

Vi tilbyder

Et spændende, afvekslende og udfordrende job i en familieejet virksomhed, hvor du har gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone og fokus på et godt arbejdsmiljø. Det betyder bl.a., at vi har indført to timers fokus-tid hver dag, hvor der er tid og rum til at fordybe sig uden forstyrrelser.

Din daglige gang vil være på kontoret i Fredericia, men der vil være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Ud over at du får gode og engagerede kollegaer på job, så holder vi også nogle gode sociale arrangementer, hvor vi mødes på en anden måde, og det indebærer også, at familien indimellem inviteres med.

Om os

Amstrup Skilte er grundlagt af parret Vibeke og Morten Amstrup i 2006. Virksomheden er placeret i centrum af Danmark. Med over 25 års brancheerfaring ved vi, hvad det kræver for at opnå det sublime resultat, og vi lægger en ære i at levere kvalitet. Vi servicerer et væld af kunder fra store kædevirksomheder til en-mands-virksomheder.

Amstrup Skilte har været igennem en fantastisk vækstrejse, der indtil videre har ført virksomheden langt, både menneskeligt og erhvervsmæssigt. Dette har medført, at Amstrup Skilte blev tildelt Børsens Gazellepris i 2015 – 2016 – 2017 – 2018, hvilket vi er stolte af.

Ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Morten Amstrup Petersen på 40 10 55 05

Send din ansøgning og dit CV til hr@amstrupskilte.dk

Ansøgningsfrist: Opslaget er gældende fra den 26/01-2023 og tages ned når den rette ansøger er fundet.

Samtaler afholdes løbende
Ansættelsesdato: Snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send ansøgning