Vores vision er: ”At vi i nære relationer skaber fremtidens bedste visuelle løsninger”.

Amstrup Skilte er grundlagt af parret Vibeke og Morten Amstrup i 2006. Virksomheden er placeret i centrum af Danmark. Med over 30 års brancheerfaring ved vi, hvad det kræver for at opnå det sublime resultat, og vi lægger en ære i at levere kvalitet. Vi servicerer et væld af kunder fra store kædevirksomheder til en-mands-virksomheder. Amstrup Skilte har været igennem en fantastisk iværksætterrejse, der indtil videre har ført virksomheden langt, både menneskeligt og erhvervsmæssigt. Dette har medført, at Amstrup Skilte blev tildelt Børsens Gazellepris i 2015, 2016 og 2017, hvilket vi er stolte af.

Vi lægger stor vægt på imødekommenhed, kreative løsninger og høj kvalitet. Vores kunder har været ombord længe, og den tætte relation til dem er vigtig for os. Vi sætter både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder højt og betragter alt, som et partnerskab, hvor alle skal bidrage for, at det bliver ekstra godt. Vi er ambitiøse og vækster hele tiden, både personligt og erhvervsmæssigt.

Vi hjælper og støtter hinanden i en fleksibel hverdag, hvor tingene indimellem går hurtigt.

Vi er en uformel arbejdsplads med humor, nærvær og mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder ud fra værdierne:

Sammen med dig er jeg ….

  • Professionel
  • Ordentlig
  • Arbejdsglad
  • Innovativ