Amstrup Skilte har i 12 år været fast leverandør til hele Danmarks lavpris byggemarked, jem & fix.

Vi har hos Amstrup Skilte været ansvarlige for den udvendige skiltning, bestående af blandt andet facadeskilte, henvisningskilte, flagstænger, og pyloner. Her har vi været behjælpelige med grafiske oplæg, og haft ansvaret for produktion og montage.

Til den indvendige skiltning har Amstrup Skilte stået for produktion og montage af alt POS-materiale i byggemarkederne, som blandt andet indbefatter bannere, A-standere, og mange andre skilteløsninger, der skaber værdi for kunderne.

Foruden arbejdet med produktion og montage af skiltningen, har vi hos Amstrup Skilte også stået for myndighedsgodkendelser ved kommunerne, og dermed sikret os, at skiltningen følger lokalplanernes retningslinjer, og at der ikke opstår uventede problemer som forsinker hele processen.

Vi er altså med i hele planlægningen ved åbninger af nye byggemarkeder, og videreudvikler sammen med jem & fix hele tiden nye ideer for, hvordan vi kan optimere skiltningen, for at skabe det bedst mulige kundeflow.  

Arbejdet med store kæder som jem & fix kræver stor erfaring og kompetencer inden for styring, for at sikre, at alt forløber som planlagt med et professionelt og tilfredsstillende resultat. Hos Amstrup Skilte har vi i mange år arbejdet med store danske kæder, og vi finder os altid godt tilpas i længerevarende partnerskaber, hvor vi har mulighed for at udvikle stærke relationer. Vi tror på, at gode relationer skaber gode resultater.

Som totalleverandør til kædekunder er der stor variation i de produkter vi producerer og monterer, og det har derfor været afgørende for os at udbygge vores produktionsapparat, så vi kan varetage alle opgaver inden for skiltning. Derfor har vi et øget fokus på at have de bedste maskiner og de dygtigste skilteteknikere, for at være i stand til at levere skilteløsninger i højeste kvalitet til hele Danmark og resten af Skandinavien.

Læs mere om vores arbejde med nogle af vores andre kunder: Burger King, Nordisk Film, og Madsby Legepark