henvisningsskilte

Henvisningsskilte anvendes udendørs ved virksomheder til skiltning og henvisning til bygninger, lokaler og faciliteter.

Bliv kontaktet

Henvisningskilte, der ofte omtales som way showing og way finding findes i mange forskellige typer bl.a. pyloner, pyloner med skærm, skiltestandere, informationsskilte, piktogrammer, asfalt-og fliseprint, dørskilte, galgeskilte, graveret skilte og oversigtskort.

Et henvisningsskilt kan monteres på alle typer underlag f.eks. mur, glas, beton og stål, og beslagene tilpasses underlaget. Beslagene kan monteres synligt eller skjult efter ønske. Pyloner og standerskilte støbes i jorden for at sikre en stabil montage, og store pyloner monteres med jordanker eller støbekurve, da disse påvirkes hårdere af vind.

Skiltene tilbydes i mange forskellige formater og materialer bl.a. PVC, akryl, aluminium og glas, og de kan produceres i mange forskellige farver, for at sikre, at skiltene passer ind i virksomhedens visuelle identitet.

De mest populære henvisningsskilte laves dog som et standerskilt i galvaniserede rør, og placeres ved indkørslen til en virksomhed, hvor det informerer om hvor man kan finde hvilke afdelinger.

Hos Amstrup Skilte kan vi lave et enkelt henvisningsskilt for dig, eller tilbyde en din virksomhed en fuld planlægning af din virksomheds skiltning.

Vi kan lave lige det du har brug for, og hjælper altid gennem hele processen med professionel vejledning.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til myndighedsgodkendelse.

Se mere om henvisningsskilte, digital skiltning og kædekoncepter.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger