grafisk arbejde

Når en kunde kommer til os med et ønske om at få et nyt skilt, er det første trin i udarbejdelsen af skiltet, at definere hvordan det skal se ud gennem det grafiske arbejde.

Bliv kontaktet

Dette kan være en svær proces, da man ofte har forskellige opfattelser af hvordan ting ser ud. Du kender det sikkert – en lyserød gris ser måske anderledes ud i din verden, i forhold til en landmands, eller en tøjdyrsproducents.

Her kommer vores grafiske afdeling til undsætning, som sørger for at visualisere dine kreative idéer og omsætte idéerne til virkelighed.

I samspil mellem kunden, sælgeren og den grafiske afdeling udarbejdes der et moodboard, hvor forskellige ideer vurderes, og det endelige resultat fastlægges. På den måde bliver forskellige muligheder overvejet, inden den bedste mulighed vælges.

I forbindelse med dokumentation kan vores grafikere også udforme en teknisk tegning, hvor du kan se alle detaljer om skiltet, og hele dets opbygning, så du kan blive klogere på, hvad det egentlig er du modtager.

Vores grafiske afdeling har stor erfaring inden for design af skilte og kan hjælpe uanset om du har behov for at få designet hele skiltet, eller selv har de store ideer, og blot mangler hjælp til enkelte dele.

Meget mere service…

Læs mere om filtyper og opløsning.

Se mere om udsmykning, bilreklame og bannere.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger